Zakelijk

Stericlean maakt bedrijfslocaties smetteloos schoon, binnen en buiten. We zijn bekend met alle ondergronden in de utiliteitsbouw: hout, steen, stucwerk, kunststof, metaal of aluminium. Voor elke ondergrond passen we de meest geschikte behandeling toe. We geven de voorkeur aan schoonmaakmiddelen die de levensduur van het object verlengen, veilig zijn in gebruik en duurzaam. Een schone en frisse werkomgeving oogt niet alleen beter, maar draagt ook bij aan het welzijn van uw personeel. Wie werkt er niet graag op een opgeruimde en kraakheldere werkvloer?

2-in-1 formule

Gebouwen en opstallen kennen een periodieke onderhoudsvraag. Afhankelijk van de vervuilingsgraad kunnen we zowel optisch schoonmaken als diep reinigen. Dat is onze 2-in-1 formule. Met de juiste schoonmaakmiddelen en mengverhoudingen leveren we het best mogelijke resultaat. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Met Stericlean maakt u de werkomgeving schoon, verzorgd en onderscheidend. Zo blijft uw bedrijf een visitekaartje voor uw dienstverlening.

Effectieve bescherming met SoftWash

Stericlean is zich bewust van het effect van schoonmaakmiddelen op het milieu en de leefomgeving. Reinigen met SoftWash is ecologisch verantwoord, duurzaam en veilig. De biologisch afbreekbare chemicaliën van het SoftWash-systeem verwijderen schimmels, aanslag en organismen tot in de kern. Met deze aanpak blijft de ondergrond intact. Het vuil wordt onder lage druk weggespoeld.

Door het spaarzame waterverbruik is Softwash ook kostenbesparend. In vergelijking tot hogedrukreiniging of andere straaltechnieken verbruikt SoftWash slechts een derde aan water. Geef uw gebouw nieuwe glans tegen lagere onderhoudskosten. Dat verhoogt de waarde en het aanzien van uw pand. Softwash is behalve voor gevels ook geschikt voor opritten, terrassen, vlonders, goten en schuttingen.

GEVELreiniging VOOR uw BEDRIJFSPAND(EN)

Wilt u het imago van uw bedrijfspand verhogen, uw bedrijfspand meerwaarde geven of een nieuwe frisse uitstraling geven aan de buitenkant? Kies dan voor Stericlean.

Wij adviseren om uw gevelonderhoud altijd door een professionele partij te laten verzorgen. Dit vanuit het oogpunt van veiligheid & complexiteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom de gevel van uw bedrijfspanden onderhouden?

 • Verlengt de levensduur,
 • Draagt bij aan de waarde van uw vastgoed,
 • Beschermt tegen weersinvloeden van buitenaf,
 • Bespaart (dure) reparatiekosten,
 • Verhoogt de uitstraling van uw organisatie.

Bedrijfspanden renoveren

Wij leveren gevelonderhoud voor diverse gevelbekleding & afwerkingsdetails. Of uw buitengevel nu bestaat uit gevelbeplating, staal of steen, iedere gevelbekleding heeft baat bij de juiste onderhoudstechniek.

Onze onderhoudstechnieken

Wij werken met diverse technieken om uw gevel weer zo goed als nieuw te laten ogen en duurzaam te beschermen. Technieken als:

 • Softwash reiniging,
 • Torbo stralen,
 • impregneren,
 • hogedruk reinigen,
 • coaten,
 • (zand)stralen.

Aan de hand van uw project, kiezen wij vakkundig de juiste methodes inzake bescherming, reiniging & renovatie.

Onze gevelonderhoud werkwijze

Wij inventariseren samen met u de opdracht en bepalen de omvang van het project. Hierin worden uw wensen en voorkeuren meegenomen. Aan de hand van deze inventarisatie, maken wij een plan van aanpak en stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Na akkoord offerte, worden de werkzaamheden ingepland en na afloop met u gecontroleerd.

Gevelonderhoud voor bedrijven: kosten

Niet geheel onbelangrijk zijn de kosten die gevelonderhoud met zich meebrengen. Iedere vorm van gevelonderhoud is uniek. De kosten zijn dan ook afhankelijk van de oppervlakte, het materiaal gevelbekleding, de bereikbaarheid van de gevel & uw wensen.

Wilt u een snelle prijsindicatie? Bel ons gerust op +316 11 12 24 45 Wij helpen u graag met al uw vragen.

Of vraag direct een offerte aan. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.